Jeanette Skogeng leder Balsfjord bo- og servicesenter, som er kommunens største arbeidsplass. - Jeg er ikke redd for å iverksette upopulære tiltak, sier hun. Foto: Jeanette Strand

- Det er viktig å by på seg selv

- Jeg byr veldig på meg selv i møte med de ansatte. Så vet de hvor de har meg, sier Jeanette Karlsen Skogeng (33), enhetsleder ved Balsfjord bo- og servicesenter.

30 unge ledere

Kommunal Rapport fyller 30 år i 2017. Derfor intervjuer vi 30 unge ledere i kommunesektoren, fra politikk og administrasjon, om dem selv og jobben. Vi presenterer en leder hver dag i vår nettavis fra 24. juli.

Navn: Jeanette Karlsen Skogeng

Kommune: Balsfjord

Fødselsår: 1984

Utdanning: Sykepleier med videreutdanning i organisasjon og ledelse. Tar nå helselederutdanning ved BI.

Stilling i dag: Enhetsleder ved Balsfjord bo- og servicesenter

Tidligere jobber/relevante verv: Sykepleier og avdelingsleder samme sted. Har også vært sykepleier ved Universitetssykehuset i Tromsø.

I to år har hun ledet kommunens største arbeidsplass. Hun har øverste personalansvar for 150 ansatte, det faglige ansvar for sykehjem, hjemmetjenester, kjøkken og renhold, og budsjettansvar for rundt 50 milloner kroner netto.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.