– Politikerne i Sandefjord har vært flinke til å besinne seg. Det har bidratt til at vi har et såpass lavt gjeldsnivå, sier kommunedirektør Bjørn Gudbjørgsrud. Foto: nyebilder.noFoto: Privat

Sandefjord: – Vi er godt fornøyd

Sandefjord kan vise til et netto driftsresultat på hele 4,4 prosent i 2019. – Det handler mye om kultur og holdninger, sier kommunedirektør Bjørn Gudbjørgsrud.

Resultatet ble 212 millioner kroner, eller 4,4 prosent som netto driftsresultat. Det er over Teknisk beregningsutvalg (TBU) generelle anbefaling til kommuner.

– Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Det viser at kommunen er god på økonomistyring. Vi forvalter knappe ressurser på en god måte. Det satses på å generere overskudd, som kan kanaliseres inn i nye investeringer. Nå kan vi holde gjeldsveksten nede, sier kommunedirektør Bjørn Gudbjørgsrud i Sandefjord. 

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.