Bardu-ordfører Toralf Heimdal (Sp) sier at det nå blir opp til kommunestyret å bestemme veien videre, etter at forhandlingene med den nytilsatte kommunedirektøren har strandet.

Foto: Ragne Borge Lysaker, Senterpartiet

Blir ikke enig med ny toppleder om betingelser

Et enstemmig kommunestyre ansatte Frode Bruvoll som ny kommunedirektør i Bardu. Nå har forhandlingene om arbeidsbetingelsene brutt sammen.

10. juni stemte samtlige kommunestyrerepresentanter i Bardu for at kommunens næringssjef Frode Bruvoll skulle bli ny kommunedirektør etter Håvard Gangsås. Samtidig ga kommunestyret forhandlingsutvalget i oppdrag å komme til enighet med Bruvoll om lønn, arbeidsbetingelser og tiltredelsesdato.

9. juli meldte Nye Troms at det var brudd i forhandlingene. Bardu-ordfører Toralf Heimdal (Sp) sier nå til Kommunal Rapport at status er uendret.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.