– Strippebyen Sandnes er historie, skriver ordfører Stanley Wirak (Ap) på Facebook. Arkivfoto.

Strippeklubb fikk nei av Høyesterett

Ordfører i Sandnes, Stanley Wirak, er strålende fornøyd etter at strippeklubben Money Talks fikk endelig nei til skjenkebevilling i Høyesterett.

Fredag avgjorde Høyesteretts ankeutvalg å avvise anken fra strippeklubben, skriver Stavanger Aftenblad. Dermed er det satt et endelig punktum for en flere år lang rettsstrid.

Striden startet da kommunen nektet klubben skjenkebevilling som følge av strippevirksomheten, en avgjørelse som ble anket helt til topps i rettssystemet. Både tingretten og lagmannsretten mente avgjørelsen var lovlig.

«Og så har også Høyesterett slått fast at vi bestemmer i egen by! Strippebyen Sandnes er historie! Og vi har vist at vi skal ta opp kampen for det vi tror på!», skriver ordfører Stanley Wirak på Facebook.

I et intervju med Aftenbladet tidlig i januar sa Money Talks-innehaveren, Osman Uzman, at han nå ga opp å drive strippeklubben videre. Men samtidig hadde hans advokat, John Christian Elden, anket dommen fra Gulating lagmannsrett videre til Høyesterett.

– Nå har jeg prøvd og tapt to ganger i retten. Da må jeg innse at det blir slik, og derfor avviklet jeg Money Talks den 31. desember. Jentene har allerede reist hjem, sa Uzman.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.