Rådmann Haakon Boie Ludvigsen i Sør-Aurdal understreket overfor kommunestyret at det var frivillig å komme på dialogseminaret.  – Det er omtrent som å bli invitert på naboens grillfest, sa han. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke
Rådmann Haakon Boie Ludvigsen i Sør-Aurdal understreket overfor kommunestyret at det var frivillig å komme på dialogseminaret. – Det er omtrent som å bli invitert på naboens grillfest, sa han. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Avholdt dialogmøte uten å fortelle hva det handlet om

I Sør-Aurdals møtebok går det ikke fram at kommunestyret har hatt møte om kommunens økonomiske utfordringer.

I november i fjor påla Fylkesmannen kommunen å offentliggjøre notater og møtereferat fra fjorårets såkalte dialogseminar etter en klage fra hedalen.no. Likevel:

Kommunestyret i Sør-Aurdal avholdt dialogmøte og etterfølgende kommunestyremøte 13. juni. At det tre timer lange dialogmøtet handlet om kommunens økonomiske utfordringer, framgikk ikke av den offentlige møteinnkallingen eller av protokollen, som er lagt ut på kommunens hjemmeside i etterkant. I protokollen står det bare at det ble avholdt et dialogmøte i forkant av kommunestyremøtet.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.