Nyheter
– Hadde pasientene klart å spise alt de fikk servert, hadde de kanskje klart å få i seg nok næring. Men det er det mange som ikke klarer, sier doktorgradsstipendiat Helene Dahl Eide. Ill.foto: Colourbox.com.
- Én av tre i fare for å bli feilernært på sykehjem
Pasienter på sykehjem i Oslo får ikke den næringen de trenger, og tiden mellom kveldsmat og frokost er i snitt hele 15 timer, viser en forskningsartikkel.
Ukespass
175,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP
3 Måneder
1750,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP
1 år
4750,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP
1 år + papiravis
5250,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ Ukentlig papiravis
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP