Nyheter

– Hadde pasientene klart å spise alt de fikk servert, hadde de kanskje klart å få i seg nok næring. Men det er det mange som ikke klarer, sier doktorgradsstipendiat Helene Dahl Eide. Ill.foto: Colourbox.com.
– Hadde pasientene klart å spise alt de fikk servert, hadde de kanskje klart å få i seg nok næring. Men det er det mange som ikke klarer, sier doktorgradsstipendiat Helene Dahl Eide. Ill.foto: Colourbox.com.

- Én av tre i fare for å bli feilernært på sykehjem

Pasienter på sykehjem i Oslo får ikke den næringen de trenger, og tiden mellom kveldsmat og frokost er i snitt hele 15 timer, viser en forskningsartikkel.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Som abonnent får du full tilgang til alt innhold på nett, den ukentlige e-avisen og hele e-avisarkivet.
Det du trenger for å holde deg oppdatert på det som skjer i Kommune-Norge.

Ukespass

175,-




  • ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
  • ✔ E-avisen
  • ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet

KJØP

3 Måneder

1750,-




  • ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
  • ✔ E-avisen
  • ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet

KJØP

1 år

4750,-




  • ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
  • ✔ E-avisen
  • ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet

KJØP

1 år + papiravis

5250,-




  • ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
  • ✔ Ukentlig papiravis
  • ✔ E-avisen
  • ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet

KJØP

Powered by Labrador CMS