Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug møter motstand i befolkningen for sin linje i innvandrings- og integreringspolitikken. Det viser resultatene fra en ny meningsmåling. Foto: Magnus Knutsen Bjørke
Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug møter motstand i befolkningen for sin linje i innvandrings- og integreringspolitikken. Det viser resultatene fra en ny meningsmåling. Foto: Magnus Knutsen BjørkeMagnus Knutsen Bjørke
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Nesten halvparten kritiske til innvandringshåndtering

Regjeringens håndtering av innvandrings- og integreringspolitikken får tommelen ned av nesten halvparten av de spurte i en ny meningsmåling.

Hele 47,4 prosent av de spurte svarer at de mener regjeringen gjør en dårlig jobb når det gjelder å håndtere innvandring og integrering. Bare 36,2 prosent svarer at regjeringen gjør en god jobb.

Det viser en undersøkelse Sentio har gjort for  P4.

– Dette synes jeg er litt overraskende, men innvandrings og integreringspolitikk er et veldig polarisert felt, så du finner folk på begge sider. Jeg tror den opphetede debatten kan være avgjørende her, sier valgforsker Johannes Bergh til radiokanalen.

Undersøkelsen viser at også innvandringsminister Sylvi Listhaug får kritikk fra sine egne velgere. 27,9 prosent av Frps velgere er misfornøyde.

(©NTB)