Tidligere statsminister i Sverige, Göran Persson, skal snakke om lederskap under KS' kommunalpolitiske toppmøte neste uke. Foto: Ole Berg-Rusten, NTB Scanpix

Kommunalpolitisk toppmøte: Hot or not?

«Hot» mener KS, som betaler ukjent beløp for at den tidligere svenske statsministeren Göran Persson skal foredra på Kommunalpolitisk toppmøte.

Neste uke er det duket for KS’ toppmøter og Landstinget 2020 (ekstern lenke). Kommunale toppledere og lokalpolitikere fra hele landet vil delta på Kommunalpolitisk toppmøte, Toppmøte Barn og Unge og Kommunedirektørsamling. Tittelen på alle toppmøtene er «Mange bekker små», der det overordnede temaet er bærekraft.

Over 1.000 representanter fra kommunesektoren er påmeldt, noe som er ny rekord, ifølge prosjektleder for Kommunalpolitisk toppmøte og Kommunedirektørsamlingen, Dag-Henrik Sandbakken.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.