Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Oslo, Rune Gerhardsen, blir tilknyttet kommunikasjonsselskapet Burson-Marsteller som rådgiver. Det opplyser det internasjonale selskapet i en pressemelding. Foto: Ole Morten Melgård

Karantene skal vurderes for Rune G.

Rune Gerhardsen (Ap) melder sin overgang til kommunikasjonsbransjen inn for karanteneutvalget i Oslo. Sist uke ble Sylvi Listhaug ilagt ett års saksforbud.

Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Oslo, Rune Gerhardsen, blir tilknyttet kommunikasjonsselskapet Burson-Marsteller som rådgiver. Det opplyser det internasjonale selskapet i en pressemelding.

Gerhardsen tapte ordførerkampen i hovedstaden mot Fabian Stang (H). Den tidligere byrådslederen har i dag ingen ledende verv i bystyret, men var fram til den nye konstitueringen leder i samferdsels- og miljøkomiteen.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.