Mange lar seg provosere av restriksjonene på biltrafikken i Oslo og mener byrådet, her ved Raymond Johansen (Ap) og Lan Marie Berg (MDG), bør avstå fra bilbruk. Foto: Aftenposten / NTB scanpix

Innbyggere vil tvinge byrådet på sykkeltur

Innbyggerforslag får støtte av Carl I. Hagen. 

I portalen minsak.no har 1752 personer skrevet under på et krav om at byrådet ikke benytter seg av biler. Kravet begrunnes med følgende:

«Byrådet kjører en politikk hvor de krever at vi beboere skal bruke kollektivt, beina eller sykkel. Mens de selv får Jaguar og blir kjørt rundt i store diesel Bmw’er! Vi krever at Byrådet ikke benytter seg av biler og går foran som eksempler på at deres politikk fungerer! Vi har kun 24 timer i døgnet og det er for oss ikke alltid mulig å bruke sykkel eller beina. La Byrådet selv finne dette ut ved å gjennomføre egen politikk».

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.