Kandidatene til Årets kommuneprofil 2022
Kandidatene til Årets kommuneprofil 2022
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Nå kan du gjøre en forskjell: Stem på Årets kommuneprofil

Det er tett i toppen, og derfor helt åpent hvem som blir Årets kommuneprofil. Derfor er din stemme viktig. Du kan stemme helt fram til onsdag 30. november klokken 14.00.

Blir det Harald Danielsen, Sigrun Wiggen Prestbakmo eller Gerd Schumann som blir Årets kommuneprofil? Disse tre har fått flest stemmer hittil, men Ellen Beate Lundberg ligger tett bak. John-Petter Karlsen og Tore O. Sandvik er også fortsatt med i kampen.

Hvem som får flest stemmer, blir først klart onsdag 30. november kl. 14.

Det er 15. gang vi kårer Årets kommuneprofil. I år har juryen plukket ut seks kandidater blant mange gode innsendte forslag. Disse seks har det til felles at de har utmerket seg spesielt i løpet av året.

De to nominerte politikerne, fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) i Trøndelag og Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) i Salangen, har markert seg gjennom flere år. Sandvik har vært tydelig om fylkeskommunens kår og Prestbakmo for distriktene.

Her presenterer Prestbakmo seg selv:

De to kommunedirektørene i årets finaleheat har ulik bakgrunn. Harald Danielsen i Arendal er erfaren og kjennetegnes av en mild form, men tydelig ledergjerning. Han har ikke vært redd for å bruke tid og ressurser på å utvikle egne ledere. Ellen Beate Lundberg i Fauske har kuttet stillinger, bedret driften, og også reorganisert ledergruppen og omstilt organisasjonen.

Her presenterer Danielsen og Lundberg seg selv:

Mellomlederne Gerd Schumann, enhetsleder innen familie- og barnevern i Aurskog-Høland, og teknisk sjef John Petter Karlsen i Andøy. Schumann er nominert for å ha fått med seg organisasjonen på endringer og Karlsen for å være en innovativ leder.

Her presenterer Schumann seg selv:

Her kan du lese enda mer om kandidatene:

1. Sigrun Wiggen Prestbakmo

2. Harald Danielsen

3. Gerd Schumann

4. John-Petter Karlsen

5. Ellen Beate Lundberg

6. Tore O. Sandvik

Slik stemmer du

Send tekstmelding til nummer 2377 med kodeordet Profil etterfulgt av et mellomrom og nummeret til kandidaten du vil stemme på.

Eksempel: Hvis du vil stemme på Sigrun W. Prestbakmo, skriver du Profil 1 og sender til 2377.

Profil 1: Sigrun Wiggen Prestbakmo

Profil 2: Harald Danielsen

Profil 3: Gerd Schumann

Profil 4: John-Petter Karlsen

Profil 5: Ellen Beate Lundberg

Profil 6: Tore O. Sandvik