Vidar Iversen og Lillian Iversen kommer fra Kristiansand, men bruker mye tid på hytta på Ågerøya i Lillesand. Caroline Corneliussen fra hjemmetjenesten kommer ut og hjelper Lillian med dusjing.

Foto: Tone Holmquist

Hjemmesykepleien stiller opp for feriegjestene

– Vi kom i går, vi. Og ho mor har krav på hjemmesykepleie. Slik kan det lyde når feriefolket, et eksempel på de mobile innbyggerne, inntar hyttekommunene.

LILLESAND: I Lillesand, som i flere andre kommuner, strekker de seg langt. Men de vil helst at de besøkende gjør som Lillian Iversen, og sier ifra i god tid.

- Vi hiver oss rundt og får det til. Men det er ønskelig at folk melder fra noen uker i forveien, sier Maria Kjær, leder av Lillesand kommunes tildelingskontor for hjemmetjenester. Men det hender altså at noen bare reiser til hytta eller campingvogna uten å si fra på forhånd.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.