Nyheter

Delmål 12.3 i FNs bærekraftsmål: «Innen 2030 halvere andelen matsvinn per innbygger på verdensbasis, både i detaljhandelen og blant forbrukere, og redusere svinn i produksjons- og forsyningskjeden, herunder svinn etter innhøsting». Foto: Britt Glosvik
Delmål 12.3 i FNs bærekraftsmål: «Innen 2030 halvere andelen matsvinn per innbygger på verdensbasis, både i detaljhandelen og blant forbrukere, og redusere svinn i produksjons- og forsyningskjeden, herunder svinn etter innhøsting». Foto: Britt Glosvik

2,7 millioner måltider er reddet via smarttelefon

Gjennom Too Good To Go reddes det mat fra Mandal til Svalbard. Flere kommuner har tatt i bruk appen for å minske matsvinnet.Matsvinn

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt Ukespass


175,-

KJØP

Digitalt Prøveabonnement
3 Måneder

1750,-

KJØP

Kommunal Rapport Digitalt
1 år

4750,-

KJØP

Kommunal Rapport digitalt 1 år inklusive papiravis

5250,-

KJØP

Powered by Labrador CMS