Kommuneadvokaten i Oslo mener at utdanningsdirektør Astrid Søgnen ikke brøt taushetsplikten i høringen om ytringsfrihet, men byråd Inga Marte Thorkildsen vil ikke lenger svare "ja" på spørsmålet om hun har tillit til direktøren. Arkivfoto

Vil ikke svare på spørsmål om tillit

Byråd Inga Marte Thorkildsen unngår å svare «ja» på spørsmål om hun har tillit til utdanningsdirektør Astrid Søgnen. Direktøren gjenga tirsdag deler av et referat om varsel fra elever om krenkelse.

– Utdanningsdirektøren er ansvarlig for å gjennomføre byrådets politikk. Jeg er svært utålmodig på å motta tilbakemeldinger fra ansatte i osloskolen om at de opplever merkbar forandring. Denne diskusjonen er for viktig til å ende i et spørsmål om én person, svarer Thorkildsen på spørsmål fra Kommunal Rapport om hvorvidt hun har tillit til Søgnen.

– Gå av

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.