Ordfører Kjell Melbybråten (Ap) i Øystre Slidre er gledelig overrasket over søkerlista til stillingen som rådmann. Arkivfoto: Joakim S. Enger

Tungvektere kjemper om sjefsjobb i Valdres

Tre sittende rådmenn og to kommunalsjefer er blant søkerne til rådmannsjobben i Øystre Slidre.

Elleve søkere vil ta over jobben etter Øivind Langseth, som går av med pensjon som 65-åring i juli. Blant dem er Martin Sæbu; rådmann i nabokommunen Vestre Slidre, Rune Antonsen; rådmann i Nore og Uvdal og Aud Sunniva Fuhr; rådmann i Valle.

– Vi er gledelig overrasket over søkerlista. Vi valgte å bruke et byrå, det kan ha vært en medvirkende årsak. Ellers tror jeg vi kan klappe oss på brystet og si at vi er en kommune i stadig utvikling, med tilfredsstillende økonomi, gode tjenester og en spennende destinasjon – Beitostølen – som stadig er på kartet. Jeg vil tro det har noe å si, sier ordfører Kjell Berge Melbybråten (Ap).

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.