Kulturens lille røde med ti punkter som kultursektoren i kommunen din bør inneholde. Hege Knarvik Sande er leder i NOKU, og det er kulturarbeiderne som har utarbeidet sjekklista. Foto: Tone Holmquist

Ti sjekkpunkter for kulturen i din kommune

De kommunale kulturarbeiderne har laget en liste for hva som bør være til stede for at kommunen skal ha et rikt kunst- og kulturliv. Her er sjekklista velgere og politikere kan gå igjennom før valget.

Hege Knarvik Sande er leder i NOKU, som er en interesseorganisasjon for den lokale kultursektoren. Styret i NOKU har laget denne listen til valget for alle som er opptatt av lokal kultur.

– Det er en sjekkliste vi lanserer nå, men den kan også brukes til å planlegge et godt tilbud i kommunen. Det er NOKU som kårer årets kulturkommune, og i år vant Drammen.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.