Marita Wennevold Hollen ble Hvaler Høyres ordførerkandidat på det mest dramatiske nominasjonsmøtet så langt. Foto: Privat

Både Høyre og Styrbord stiller liste på Hvaler

Etter et dramatisk nominasjonsmøte i Hvaler Høyre i mai, stilte utmeldte medlemmer denne uka med den konkurrerende lista Styrbord. 

Nominasjonsprosessene til lokalvalget neste år er i gang. Særlig Høyre er tidlig ute. Generalsekretær John-Ragnar Aarset opplyser at partiet oppfordrer lokallagene til å ha ordførerkandidaten klar før sommeren. Det vil rundt 100 kommunelag trolig ha. 

Hvaler Høyre hadde nominasjonsmøte allerede 2. mai. Det gikk ikke helt som nominasjonskomiteen hadde planlagt. Bjarte Bjønnes, som sitter i kommunestyret, var nominert på topp. Men på møtet kom det benkeforslag på Marita Wennevold Hollen, som vant med 18 mot 12 stemmer.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.