Det nye rådmannsutvalget. Fra venstre Bente Hedum- Moss, Bjørn G. Andersen- Nome, Bodil Sivertsen- Sandnes, Bjørn Fauchald - Vestre Toten, leder Bente Larssen - Porsanger, nestleder Rune Sjugard- Volda og Evy-Anni Evensen - Telemark fylkeskommune. (Foto:
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Bente Larssen er ny leder i rådmannsutvalget til KS

Porsanger-rådmann Bente Larssen er leder for det nye rådmannsutvalget. Hun er utvalgets første kvinnelige leder.

Det er store utskiftninger i rådmannsutvalget til KS. Forrige leder var Tor Arne Gangsø. Han har skiftet jobb fra rådmann i Ullensaker til arbeidslivsdirektør i KS. Dermed trengtes det ny leder, og mange nye utvalgsmedlemmer i styret.

Rådmannsutvalget er et rådgivende organ for KS og administrerende direktør. Rådmannsutvalget skal bidra til å utvikle kommunesektoren faglig og administrativt. Utvalget deltar også i behandlingen av aktuelle administrative og faglige saker som skal til uttalelser, utredninger og tilrådinger. De kan også ta selvstendig initiativ til å fremme saker. Rådmannsutvalgets leder er observatør i KS’ hovedstyre.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.