Formannskapet i Øygarden dro til Solstrand hotel & bad i Os kommune for budsjettmøte i november. Foto: Nordic Life/Terje RakkeNordic Life/Terje Rakke

Reiser milevis av gårde for budsjettarbeid

I mer enn én av 10 kommuner tar politikere og administrasjon inn på hotell for å kna budsjettet, og gjerne utenfor egen kommune.

Dermed må innbyggerne reise etter, skal de få med seg innholdet i møtene:

  • 14–15. november: Formannskapet i Øygarden reiser 6,8 mil fra rådhuset til Solstrand hotel & bad i Os kommune for budsjettmøte.
  • 17–18. oktober: Formannskapet i Drangedal reiser 5,5 mil fra rådhuset til Kragerø resort i Kragerø kommune for budsjettkonferanse.
  • 17–18. oktober: Formannskapet i Notodden reiser 5,3 mil fra rådhuset til Lampeland hotell i Kongsberg kommune for budsjettseminar.
  • 13–14. november: Kommunestyret i Lørenskog reiser 4,3 mil fra rådhuset til Leangkollen hotell i Asker kommune for økonomiplankonferanse.
  • 26–27. september: Kommunestyret i Røros reiser 4,2 mil fra rådhuset til Vauldalen fjellhotell for dialogkonferanse 2, der budsjettet var tema.
Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.