Ordfører Kjetil Glimsdal (KrF) mener et tydelig signal fra politikerne kan ha betydning for om rådmann Tone Marie Nybø Solheim blir i stillingen eller ikke. Arkivfoto: Lisa Rypeng

Ber om tydelig signal til rådmannen

Etter at det ble kjent at Grimstad-rådmannen er søker til rådmannsstillingen i Kristiansand, skrev ordføreren til sentrale politikerne og ba dem gi henne et «tydelig signal».

 Ordfører Kjetil Glimsdal (KrF) sendte den noe uvanlige e-posten i går, tirsdag, dagen etter det ble kjent at rådmann Tone Marie Nybø Solheim er blant søkerne til rådmannsstillingen i Kristiansand.

«Hun sier at hun ikke søker seg bort fra Grimstad. Og jeg har inntrykk av at tydelige signaler fra det politiske miljøet har stor betydning for hennes veivalg videre. Hvis noen av oss, enkeltvis eller samlet, gir et tydelig signal til rådmannen, så kan det være viktig for hvordan Tone Marie satser videre», skriver ordføreren.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.