Grue-rådmann gikk på dagen

Styring. Få timer før arbeidsdagens slutt, kunngjorde Grue at rådmannen hadde hatt sin siste arbeidsdag i kommunen.
Ordfører Wenche Huser Sund (H) i Grue konstaterer at kommunestyret og eks-rådmann Geir Kvisten har ulikt syn på hvordan kommunen skal drives. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Meldingen ble lagt ut under fanen «aktuelt», dagen etter at kommunestyret skal ha behandlet rådmannens ansettelsesforhold bak lukkede dører:

«Rådmann Geir Kvisten og kommunestyret i Grue kommune har kommet fram til at de har forskjellig syn på hvordan kommunen skal drives og har derfor i fellesskap besluttet å avslutte samarbeidet. Kvisten har sin siste arbeidsdag i dag, 11.09.18.»

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.