Fylkestinget i Troms og Finnmark behandler sak om oppløsning i mars. Bildet er fra det tidligere fylkestinget i Troms. Foto: Troms fylkeskommune

Frp i nord vil ikke ha oppløsning av Troms og Finnmark

– Vi går ikke for reversering. Vi ser framover, sier John Karlsen, gruppeleder for Frp i Troms og Finnmark fylkesting. Fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo (Sp) er derimot klar for reversering.

John Karlsen, gruppeleder for Frp i Troms og Finnmark fylkeskommune, sier fylkespartiet ikke ønsker oppløsning av den nye fylkeskommunen i nord.

– Primært vil vi ha fjernet fylkeskommunen helt og få større kommuner. Sekundært vil vi ha hele Nord-Norge som én region. Men når det ble som det ble, vil se framover og jobbe for at Troms og Finnmark fylkeskommune blir så bra som den kan bli, sier Karlsen til Kommunal Rapport.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.