Arbeidslivsdirektør i KS, Tor Arne Gangsø, starter lønnsforhandlingene med LO, Unio, YS og Akademikerne i dag.

Arbeidslivsdirektør i KS, Tor Arne Gangsø, starter lønnsforhandlingene med LO, Unio, YS og Akademikerne i dag.

Foto: Terje Lien

Lønnsoppgjør og koronakontroll

Podkasten Kontrollutvalget tar opp ukas viktigste saker i Kommune-Norge. Denne uka er det lønnsoppgjøret og kontrollutvalgskonferansen.

Samme dag som lønnsoppgjøret i kommunesektoren starter, er KS' arbeidslivsdirektør Tor Arne Gangsø gjest i Kommunal Rapports podkast Kontrollutvalget.

Eller hør Kontrollutvalget på Spotify

For første gang får Kontrollutvalget besøk av en ekte kontrollutvalgsleder. Henning Warloe (H) forteller hvordan de har kontrollert kommunens håndtering av koronakrisen i Bergen. Det gjør han også på Norges kommunerevisorforbunds kontrollutvalgskonferanse som pågår onsdag og torsdag.

«Fra rådhuset til Stortinget» er en fast post på Kontrollutvalgets dagsorden. Denne uka med Sofie Marhaug, Rødts listetopp i Hordaland med ti år i Bergen bystyre.

Under eventuelt retter møtelederne skråblikket mot en forsinket fellingstillatelse på bjørn.

Og møteledere er journalist Tone Holmquist og kommentator Jan Inge Krossli.

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.