– For en menig amatør på dette området virker det meningsløst at man skal kalkulere et stupetårn uten trapp opp dit, sier varaordfører Berit Kittelsen (Ap). Foto: Arbeiderpartiet
– For en menig amatør på dette området virker det meningsløst at man skal kalkulere et stupetårn uten trapp opp dit, sier varaordfører Berit Kittelsen (Ap). Foto: ArbeiderpartietArbeiderpartiet
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Skylder på konsulenter etter byggesmell

Svømmehallen i Vennesla blir mellom 5 og 13 millioner kroner dyrere enn først tenkt. – Konsulentene har glemt ting som skulle vært med i prosjektet, hevder varaordfører.

Det var på et møte i kommunens plan- og økonomiutvalg forrige uke at politikerne ble kjent med budsjettsprekken for den nye svømmehallen.

“Total prosjektkostnad vil overskride budsjettrammen. I hovedsak ser det ut til at økningen skyldes mangler i anbudsbeskrivelsen”, står det i tertialrapporten som politikerne fikk framlagt. Byggekomiteen i kommunen melder i samme sak at de vil komme tilbake med en rapport etter sommerferien. Den vil inneholde en detaljert gjennomgang av årsakssammenhenger og tall, skriver de.