Ved Drammen helsehus har de redusert matsvinnet med 50 prosent. – Vi fikk en aha-opplevelse, sier avdelingsleder Selma Hajder. Her med kjøkkenassistent Ligia Djupvik.
Foto: Britt Glosvik
Her ryddet de i rutinene og sparte kommunen for 3 millioner kroner
– Det gjorde noe med hver og en av oss da vi så antall kilo mat som ble kastet, sier avdelingsleder Selma Hajder ved Drammen helsehus.
Ukespass
175,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP
3 Måneder
1750,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP
1 år
4750,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP
1 år + papiravis
5250,-
- ✔ Full tilgang til alt innhold på nett
- ✔ Ukentlig papiravis
- ✔ E-avisen
- ✔ Tilgang til hele e-avis arkivet
KJØP