En migrant holder babyen idet hun løper for å unngå en liten brann nær Mytilene på øya Lesbos. Nå åpner Flekkefjord-ordføreren for å ta imot Moria-migranter.
En migrant holder babyen idet hun løper for å unngå en liten brann nær Mytilene på øya Lesbos. Nå åpner Flekkefjord-ordføreren for å ta imot Moria-migranter.Foto: AP Photo/Petros Giannakouris
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Frp-ordfører åpner døra for 29 Moria-flyktninger

Ordfører Torbjørn Klungland (Frp) i Flekkefjord sier ja til å ta imot 29 flyktninger fra den nedbrente Moria-leiren på Lesvos.

På et møte i bystyret torsdag kveld, fikk Klungland flertall for følgende formulering, ifølge Avisen Agder :

«Flekkefjord kommune ser med uro på den håpløse humanitære situasjonen flyktningene fra Moria-leiren på Lesvos er i. Særlig utsatt under slike umenneskelige forhold er barn og ungdom. Flekkefjord kommune er derfor villig til straks å ta mot og bosette inntil 29 mennesker fra den ødelagte Moria-leiren.»

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.