18 vil overta etter rådmann som sa opp

Ledelse. Men først foreslo varaordføreren at ordføreren burde bli ny rådmann og han selv ny ordfører.
Aremark-ordfører Geir Aarbu (Sp) er såre fornøyd med å ha fått 18 søkere til rådmannsjobben. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Ivan Tostrup

Alice Reigstad sa opp jobben som rådmann i østfoldkommunen Aremark april, for å bli assisterende direktør for helse og velferd i Sarpsborg kommune.

I etterkant ble det brudulje, etter at varaordfører Alf Ulven (H) foreslo i en SMS til ordføreren at varaordføreren skulle bli ordfører, mens ordføreren skulle bli rådmann. «Dette er en fantastisk sjanse til virkelig å rydde. Du og jeg blir fantastisk. To apekatter med hvert sitt balltre», skrev Ulven ifølge Halden Arbeiderblad. Ulven har senere beklaget SMS-meldingene og forsikret at han ikke vil opptre på en slik måte i framtida, har Halden Arbeiderblad meldt.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.