De kapret Kommune-Norges mest attraktive toppjobber

Ledelse. Ingen konkurrerte med flere søkere til rådmannsjobber i 2018.
Finn C. Brevig, rådmann i Nittedal, og Geir Bjelkemyr-Østvang, snart rådmann i Bamble.

Finn Christian Brevig danket ut 19 søkere da han kapret rådmannsjobben i Nittedal våren 2018. Det er en prestasjon som bare tangeres av Geir Bjelkemyr-Østvang, som tiltrer som rådmann i Bamble i april, viser Kommunal Rapports kartlegging av søkerlistene. I den grad antall søkere er et godt mål på hvor attraktiv en stilling er, betyr det at Brevig og Bjelkemyr-Østvang fikk Kommune-Norges mest attraktive rådmannsjobber i 2018.

På en god andreplass kommer Frantz Are L. Nilsen, som utkonkurrerte 18 søkere før han tiltrådte som rådmann i Evje og Hornnes i januar i år.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.