Sp-leder: - Glem aldri hvem som valgte deg

Kommunevalget 2019. - Du er valgt av folket, ikke av regjeringa, fylkesmannen eller rådmannen. Ikke glem det. Trygve Slagsvold Vedum «pepptalka» Senterpartiets store ordførergruppe i Høyre-kommunen Asker i dag.
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum var i slaget under partiets ordførermøte i Asker torsdag. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Kanskje finnes det ikke store nok hotell i Senterparti-kommunene til å huse et par hundre Senterparti-ordførere og varaordførere. For det var så mange som fylte salen i hotellet i Asker da Senterpartiet hadde sin første ordførersamling etter valget.

Nå gjorde Senterpartiet et godt valg i nye Asker kommune også, men litt over ti prosent. Men det er ingenting mot mindre kommuner rundt om i landet der partiet fikk rent flertall i mange kommuner. Såpass mange at det var en egen post på programmet: Hvordan være ordfører i kommuner med rent Sp-flertall?

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!