Storebrand og Jon Hippe utfordrer KLP i markedet for kommunal tjenestepensjon. Selv om første stikk gikk til KLP, er Hippe offensiv med tanke på kommende anbudsprosesser. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Pensjon på anbud: Storebrand billigst, men tapte nye Øygarden

KLP stakk av med seieren i den første anbudskonkurransen etter Storebrands gjeninntreden på markedet for kommunal tjenestepensjon. Tap til tross; Hippe henger ikke med hodet. 

– Vi er fornøyd i den forstand at vi føler at vi er godt rustet til å ta denne konkurransen. Sannheten er at vi lurte på hvor vi stod, det var vår hovedmotivasjon for å delta. Nå vet vi det. Jeg er veldig ivrig og fornøyd med at vi nå vet at vi kan levere et godt tilbud til mange i Kommune-Norge, sier Jon Hippe, direktør for forretningsområdet offentlig sektor i Storebrand. 

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.