Oppretter tilsynssak etter drapsforsøket på Ringebu

Helse. I slutten av oktober ble en kvinne slått hodet med en øks i Ringebu sentrum. Fylkesmannen i Innlandet oppretter nå tilsynssak mot flere helsetjenester.
Undersøker: Fylkesmannen i Innlandet vil undersøke helsetjenesten i Ringebu i forbindelse med drapsforsøket på en kvinne i slutten av oktober Foto: Joakim S. Enger

– Fylkesmannen i Innlandet starter tilsynssak mot flere helsetjenester etter det angivelige drapsforsøket i Ringebu 30. oktober, der en person ble angrepet i Ringebu sentrum, skriver fylkesmannen i Innlandet på sine nettsider.

Onsdag 30. oktober ble en kvinne angrepet av en 20 år gammel mann i Ringebu sentrum, og mannen skal ha slått kvinnen i hodet med en øks. Kvinnen ble fraktet til sykehus for observasjon, og gjerningsmannen er siktet for drapsforsøk. Til politiet skal han ha uttalt at han har hatt et ønske om å drepe noen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.