Rådmann trekker seg fra saksbehandling

Jus. Rådmannen garanterte for nytt kunstgress til fotballselskap i økonomisk trøbbel. Nå trer han til side når saken behandles av politikerne.
Odd og Start i møte på Skagerak arena tidligere i år. Nå må det bli kunstgress, ifølge klubben selv. Da er det ikke penger til å følge nedbetalingsavtalen med kommunen. Foto: Vegard Grøtt, NTB Scanpix

Rådmann Knut Wille i Skien frykter svekket omdømme for kommunen, hvis han er saksbehandler når formannskapet i kommunen tirsdag denne uka skal diskutere om fotballklubben Odd skal slippe å følge innbetalingsavtalen selskapet Odd Stadion AS har med kommunen.

Bakgrunnen er at Wille på julebordet til fotballklubben garanterte for at det skulle komme nytt kunstgress på Skagerak Arena – fotballstadion der toppklubben spiller sine fotballkamper.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.