Høyre med skattelettelser på 5 milliarder

Statsbudsjett. Høyre lover kutt i skatter og avgifter på 5 milliarder kroner i sitt budsjettforslag for neste år. Partileder Erna Solberg trekker fram to satsingsområder: kunnskap og velferd.
Partileder i Høyre, Erna Solberg, og nestleder Jan Tore Sanner presenterte torsdag Høyre sitt alternative statsbudsjett. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Drøyt en måned etter at regjeringen la fram sitt forslag til statsbudsjett for 2013, kommer opposisjonspartienes alternativer på rekke og rad. Frp og Høyre konkurrerer om å gå lengst og raskest i avviklingen av formuesskatten og arveavgiften.

Høyres finanspolitiske talsmann og nestleder, Jan Tore Sanner, synes ikke dette kan tas til inntekt for at det er splittelse mellom partiene i den borgerlige blokken, og da spesielt Høyre og Frp.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.