Forhandlingene i stå – tok kvelden uten løsning

Statsbudsjett. Lite snakkesalige og tilsynelatende misfornøyde med at budsjettforhandlingene sto i stampe, tok de fire samarbeidspartiene kvelden onsdag.
Budsjettforhandlinger fortsetter i Stortinget torsdag. Fra vnestre: Gjermund Hagesæter (Frp), Svein Flåtten (H), Hans Olav Syversen (KrF) og Terje Breivik (V). Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

– Vi trenger mer tid. Dette er ikke så dramatisk, sa finanspolitisk talsmann Hans Olav Syversen i Kristelig Folkeparti før han takket for seg og reiste hjem.

Bare en time før de gikk fra hverandre siste gang, ga riktignok regjeringspartiene og de to samarbeidspartiene uttrykk for at det var mulighet for å gjøre betydelige framskritt sent onsdag kveld. En time senere kom beskjeden om at det ikke ville bli holdt flere forhandlingsmøter onsdag kveld.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.