Digihjelp til kommunene

Administrasjon. Nettstedet Digihjelpen ble lansert i dag. Det skal hjelpe kommunene med å få flere innbyggere på nett.
Nettsiden Digihjelpen skal bidra til å heve innbyggernes digitale grunnkompetanse. Illustrasjon: Digihjelpens forside

Digihjelpen.no skal gi kommunene tips og råd om hvordan de kan styrke innbyggernes grunnleggende digitale kompetanse. Det er en viktig forutsetning for å kunne bruke offentlige tjenester, påpeker KS-leder Gunn Marit Helgesen.

– Det er fremdeles mange som strever med å tilpasse seg den digitale hverdagen. Vi håper at Digihjelpen vil bidra slik at kommunene kan etablere et fast tilbud for sine innbyggere, sier Helgesen i en pressemelding.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.