Ned i lønn etter benkeforslag

Politikk. Ordføreren i Loppa er opprørt over at flertallet i kommunestyret satte ned godtgjørelsen hans med over 75.000 kroner etter et benkeforslag.
Steinar Halvorsen havner på bunn i godtgjøring blant ordførerne i Finnmark etter at kommunestyret reduserte den. Foto: Anne Mari Aalberg

– Reduksjonen var uventet. Det var ikke noe forvarsel. Det er klart ikke positivt å få justert lønna sin ned når man selv ikke har gitt uttrykk for at den bør reduseres, sier Steinar Halvorsen (H) til Kommunal Rapport.

Etter reduksjonen har Halvorsen 650.021 kroner i godtgjørelse. Det er knapt 50.000 mindre enn Tana-ordfører Frank M. Ingilæ (Ap), og den laveste godtgjørelsen blant ordførerne i Finnmark, skriver iFinnmark.no.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.