Ordføreren varslet mot politisk motstander, så fjernet posisjonen stillingen hennes

Politikk. Før posisjonen vedtok å fjerne stillingen til gruppelederen i Nordkapp Ap, sendte ordføreren et varsel til rådmannen om mobbing og respektløs oppførsel. Ap-lederen ser et politisk spill. Det gjør ikke ordføreren.
I november ba ordfører Jan Olsen i Nordkapp (SV) rådmann Raymond Robertsen (t.h.) ta tak i det han mente var mobbing fra virksomhetsleder og gruppeleder i Ap Kari Lene Olsen (Ap). Før jul fjernet posisjonen stillingen til Ap-lederen. Foto: Alf Ove Hansen

– Det er påfallende at posisjonen fjerner min stilling fra talerstolen etter at ordføreren har varslet mot meg til rådmannen. Jeg opplever at de to sakene har en tydelig sammenheng, sier Kari Lene Olsen, virksomhetsleder i teknisk avdeling og gruppeleder for Ap.

Under budsjettforhandlingene i Nordkapp før jul valgte posisjonspartiene SV og Sp å kutte to de to navngitte stillingene virksomhetsleder for uteseksjonen i teknisk avdeling og rollen som stabssjef.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.