Bare Ulstein er sikret en Frp-ordfører

Kommunevalget 2019. Før valget hadde Frp ordføreren i fem av landets kommuner. Nå er det bare Knut Erik Engh i Ulstein som sitter trygt.
Er trygg: Knut Erik Engh (Frp) sitter trygt som ordfører i Ulstein. Foto: Marte Danbolt

– Det er godt å se at vi har lyktes med valgkampen, og jeg gleder meg til å gå løs på en ny periode som ordfører, sier ordfører Knut Erik Engh i Ulstein kommune.

Møre og Romsdals-kommunen Ulstein er en av fem kommuner i landet hvor Frp har hatt ordførervervet før årets kommunestyrevalg. Frp høstet 24,9 prosent av velgerne i valget, og er med dette kommunens klart største parti, 5,2 prosentpoeng foran Ap. Frp har et avklart samarbeid med H og KrF, og totalt får denne koalisjonen 14 av 25 plasser i kommunestyret.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.