Stavanger-ordfører blir investeringsdirektør i milliardselskap

Politikk. Ordfører Christine Sagen Helgø (H) i Stavanger blir investeringsdirektør i familiekonsernet Camar AS, melder Stavanger Aftenblad.
Stavangers ordfører Christine Sagen Helgø i Vikingdrakt under fotballkamp mellom Viking og Sogndal på Viking stadion. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Helgø som har vært ordfører i Stavanger de siste åtte årene, starter i selskapet som forvalter rundt 1,2 milliarder kroner, når ordførerperioden er over i januar. Hun blir også partner i selskapet.

– Dette er en unik mulighet for meg til å bruke erfaringen og kompetansen min til fortsatt å skape verdier, vekst og arbeidsplasser, sier hun til Aftenbladet.

Helgø opplyser at det var hun som tok kontakt med selskapet for å varsle sin interesse. Daglig leder og eier i Camar, Sindre Ertvaag, sier til avisa at han er strålende fornøyd med å ha ansatt Helgø.

Camar er et Stavanger-basert investeringsselskap innenfor handel, eiendom og oljerelatert virksomhet. Konsernet eies av John Arild Ertvaag, og de tre barna Sindre Ertvaag, Silje Ertvaag og Stine Ertvaag.

(©NTB)

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.