Ungdom vil ha mer makt

Oppvekst. Ungdom blir mer uskikkelig og mister framtidstro, viser nye tall fra Ungdata. Mer makt, var ungdomspolitikernes svar på Arendalsuka.
Fra venstre: Per Emil Skjelbred (Rød ungdom), Synnøve Snyen (SU), Astrid Willa Eide Hoem (AUF), Mathias Slettholm (KrFU), Tiril Eid Barland (Unge Venstre), Lasse Fredheim (Unge Høyre) og delvis skjult Bjørn Emil Nesset (FpU). Debattleder Guri Idsø Viken. Foto: Jan Inge Krossli

ARENDAL

Nye tall fra Ungdata ble lagt fram mandag ettermiddag. På Arendalsuka diskuterte ungdomspolitikere tallene under overskriften «Har politikere glemt ungdommen?».

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.