Må bla opp for å unngå rettssak

Styring. I dag møtes ordfører og tidligere rådmann i Sør-Aurdal til tvungen rettsmekling. Spørsmålet er hvor mye kommunen er villig til å betale for å unngå rettssak.
Ordfører Kåre Helland (Sp) i Sør-Aurdal må grave dypt i lommene hvis han skal unngå rettssak mot sin tidligere rådmann Håkon Rydland. Arkivfoto: Magnus K. Bjørke

Ordfører Kåre Helland (Sp) hadde ikke ei krone å tilby, da Håkon Rydland 23. mars forsøkte å forhandle seg fram til en sluttpakke. I morgen må han trolig bla opp mer enn en ordinær sluttpakke hvis han skal slippe en ukes rettssak mot sin tidligere rådmann.

Rydland ble oppsagt av et enstemmig kommunestyre 9. mars og har saksøkt kommunen med krav om erstatning for det han mener er usaklig oppsigelse. Saken er berammet i Valdres tingrett 18. – 24. september.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.