- Det er viktig å by på seg selv

Styring. - Jeg byr veldig på meg selv i møte med de ansatte. Så vet de hvor de har meg, sier Jeanette Karlsen Skogeng (33), enhetsleder ved Balsfjord bo- og servicesenter.
Jeanette Skogeng leder Balsfjord bo- og servicesenter, som er kommunens største arbeidsplass. - Jeg er ikke redd for å iverksette upopulære tiltak, sier hun. Foto: Jeanette Strand

I to år har hun ledet kommunens største arbeidsplass. Hun har øverste personalansvar for 150 ansatte, det faglige ansvar for sykehjem, hjemmetjenester, kjøkken og renhold, og budsjettansvar for rundt 50 milloner kroner netto.

 Noen har latt seg imponere og sendt en strålende attest til Kommunal Rapport: Jeanette Skogeng er “en herlig uslepen diamant”, som “viser lederskap og stayerevne i krevende situasjoner over tid”.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.