Ble ikke enige – møtes i retten

Styring. – Vi sto altfor langt fra hverandre, sier ordfører Kåre Helland (Sp), som må forberede seg på en ukes rettssak mot tidligere rådmann Håkon Rydland. 
Håkon Rydland (t.v.) og Kåre Helland (t.h.) møtes igjen i Valdres tingrett 18. september. Bildet er fra tingrettens behandling av Rydlands krav om gjeninntreden 3. mai. Foran står Rydlands advokat Jostein Nordbø og bak Hellands advokat Øyvind Gjeldstad. Foto: Geir Helge Skattebo, avisa Valdres.

I dag klokken 9 møtte Helland og Rydland opp i Valdres tingrett med hver sin advokat i et forsøk på å komme til enighet bak lukkete dører. Etter snaut tre timer ga dommerfullmektig Johnny Kvistad opp å finne et kompromiss begge partner kan leve med.

– Meklingen ble avsluttet klokken 11.45. Det ble ikke oppnådd forlik, er alt han kan si til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.