Åpen for privat renovasjon senere

Styring. Miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) utelukker ikke at private igjen bør overta renovasjonstjenesten i Oslo. – Jeg er ikke ideologisk knyttet til kommunal versus privat drift, men hva som fungerer.  

Hun gir et lite håp til private avfallsselskaper som fortsatt ønsker å konkurrere om avfallsinnsamlingen i hovedstaden.

Allerede før Veireno-skandalen var trenden at flere kommuner droppet konkurranseutsetting og tok tjenesten tilbake i egenregi. I bransjen er det nå frykt for at enda flere har mistet troen på privat drift.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.