Blir ny rådmann i Sandefjord kommune

Ledelse. Hamar kommunes rådmann Bjørn Gudbjørgsrud (51) blir ny rådmann i Sandefjord.
Bjørn Gudbjørgsrud har takket ja til stillingen som rådmann i Sandefjord kommune. Foto: Magnus K. Bjørke

Stillingen som rådmann i Sandefjord kommune har vært midlertidig besatt siden september 2017, da Gudrun Haabeth Grindaker ble sykemeldt. Arbeidet med å rekruttere ny rådmann startet da Grindaker i desember 2017 inngikk avtale med Sandefjord kommune om avsluttning av ansettelsesforholdet. 

I går vedtok kommunestyret å ansette Bjørn Gudbjørgsrud (51). 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.