Ti kjemper om rådmannsjobb i Giske

Styring. En doktor i astronomi og en eks-realitydeltaker er blant de ti søkerne.
Harry Valderhaug (KrF), ordfører i Giske kommune. Foto: Børge Sandnes/Giske kommune

Sju menn og fem kvinner ønsket å ta over jobben etter Marit Elisabeth Larssen, som pensjonerte seg fra rådmannsjobben i Giske 1. september. Siden har to søkere trukket seg, slik at lista nå består av ti navn.

I ukene etter at rådmannsjobben ble utlyst, var det ennå usikkerhet rundt hvorvidt Giske ville bestå som egen kommune fra 1. januar 2020. Først 27. september, tre dager før søknadsfristen først utløp, vedtok formannskapet med 14 mot 9 stemmer å si nei til å gå inn i Nye Ålesund. Søknadsfristen ble senere forlenget til 15. oktober.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.