Øker tilskuddet for digitale læremidler

Skole. Nye læreplaner utløser mer penger til digitale læremidler både på bokmål, nynyorsk og de tre samiske språkene.
Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H) ønsker satsing på digitale læremidler med nye læreplaner. Foto: Terje Lien

Høsten 2020 får skolen nye læreplaner, som nå er på høring. De nye lærerplanene vil gi rom for mer bruk av digitale læremidler. I revidert budsjett satser regjeringen på utvikling av helt nye digitale læremidler, og styrking av innkjøpsordningen slik at skolene kan kjøpe inn flere digitale læremidler. 

Dette blir den største endringen av skolens innhold siden Kunnskapsløftet i 2006.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.