Digitale verktøy er dyslektikernes beste venner

Skole. Magnus Nohr er en dyslektisk høyskolelektor som prediker digitale verktøys velsignelse i skolen. 
Høyskolelektor Magnus Nohr fra Høgskolen i Østfold holder etterutdanningskurs om digitale læremidler for lærere. Han deler også alt han har av forelesninger. Adressene på skjermen leder til kursmateriell. Foto: Tone Holmquist

 

Rundt 20 prosent av elevene i skolen har en eller annen grad av lese- og lærevansker. Tidligere har det blitt utviklet læremidler spesielt for denne gruppen, men nå kommer digitale læremidler som brukes av hele klassen, også de med lese- og lærervansker.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.