– Fylkene må slutte å skrike etter belønningsmidler

Samferdsel. – Det er veldig viktig at vi stiller krav, sier varaordfører i Sandnes Pål Morten Borgli (Frp). Torsdag skal han gi Siv Jensen råd om veien videre i bompengesaken.
Varaordfører i Sandnes, Pål Morten Borgli (Frp), støtter å stille strengere krav til egenandel fra lokale myndigheter når staten bidrar med penger til byområdene. Foto: Frp

De fire regjeringspartienes ledere er nå i gang med å drøfte kravene om bompenger og bypakker som sentralstyret i Frp vedtok forrige uke. Et utvalg bestående av partienes parlamentariske ledere Terje Breivik (V), Hans Andreas Limi (Frp), Hans Fredrik Grøvan (KrF) og Trond Helleland (H) skal jobbe videre med forslag til løsninger.

Med seg får de Hans Olav Syversen (KrF), Audun Rødningsby (V) og Lars Øy (H) fra Statsministerens kontor og samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp).

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.