Fikk millionsjekk – men ikke pengene

Samferdsel. Fredrikstad ble kåret til Årets trafikksikkerhetskommune i 2018, men prispengene på 1 million kroner har latt vente på seg.  
Under prisutdelingen i juni i fjor. Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) mottar sjekken på 1 million kroner fra daværende samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp). Foto: Samferdselsdepartementet

Årlig inviterer samferdselsdepartementet landets fylkeskommuner til å nominere kommuner som har gjort seg fortjent til å bli kåret til Årets trafikksikkerhetskommune. Prisen er på 1 million kroner. 

I fjor gikk prisen til Fredrikstad kommune. Juryen la vekt på kommunens helhetlige og målrettede trafikksikkerhetsarbeid, noe som blant annet har ført til færre antall trafikkskader og personskadeulykker.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.